Zvíťazili sme v ankete Autoservis roka 2022

„Zisk ocenenia Autoservis roka 2022 nás nesmierne teší. Je to pre nás mimoriadna pocta a zároveň aj záväzok do budúcna. Ocenenie však patrí predovšetkým našim zamestnancom a je ohodnotením ich úsilia, vysokého nasadenia, proaktívneho prístupu a výnimočnej atmosféry, ktorú dennodenne vytvárajú. Som na nich hrdý." povedal k zisku ocenenia Milan Detko, konateľ spoločností MD-Bavaria Žilina & T.O.B. Trenčín.

Zvíťazili sme v ankete Autoservis roka 2022

21.3.2023

S hrdosťou by sme Vás chceli informovať, že sme sa získali ocenenie Autoservis roka 2022.  Je nám cťou, že sme túto cenu získali symbolicky práve v roku, kedy naša spoločnosť oslavuje 20.výročie.

Celoslovenskú súťaž každoročne vyhlasujú automobilové časopisy Auto magazín a Profi Auto aj so spoluorganizátorom súťaže - Cech predajcov a autoservisov SR. Do súťaže Autoservis roka 2022 sa mohol zapojiť každý autoservis, ktorý má prevádzku na území Slovenskej republiky.

Napísali o nás:

Výhodou žilinského servisu a zákazníckej podpory spoločnosti MD-Bavaria, ktorá sa okrem servisu zaoberá aj predajom vozidiel značiek BMW a MINI, ako aj motocyklov BMW Motorrad, je dlhodobé pôsobenie a prísna orientácia na zákazníka. Na slovenskom trhu totiž rozvíjajú svoje aktivity už viac ako 20 rokov. Za ten čas sa im v náročnom konkurenčnom prostredí podarilo získať a upevniť dôveru klientov, ktorí im vzhľadom na kvalitu ponúkaných služieb zachovávajú svoju priazeň. Veľmi dobrý ohlas na kvalitu práce žilinského servisu sa rozniesol natoľko, že ich navštevujú majitelia značiek BMW a MINI nielen zo Žiliny a okolia, ale aj z celého Slovenska.

Pár slov od nášho konateľa a riaditeľa Milana Detka:

Pri tejto príležitosti by som rád za celý tím srdečne poďakoval našim zákazníkom za priazeň a prejavenú dôveru. Už viac ako 20 rokov je pre nás spokojnosť klientov tým najvyšším cieľom a aj naďalej chceme byť pre nich spoľahlivým a nápomocným partnerom pri napĺňaní ich snov v oblasti mobility, prestíže, či bezpečnosti a zároveň pri nich stáť v čase potreby zabezpečenia ich mobility aj v prípade, že si ich vozidlo vyžaduje pozornosť nášho servisu,“ povedal pri príležitosti získania ocenenia Autoservis roka Milan Detko, riaditeľ a konateľ víťaznej spoločnosti MD-Bavaria Žilina.

Kvalitnú prácu a zameranie na maximálnu spokojnosť zákazníkov vyzdvihol aj generálny riaditeľ spoločnosti BMW Slovenská republika, Oliver Rademacher:

„Gratulujeme servisnému tímu MD-Bavaria Žilina k oceneniu za ich riešenia a snahy poskytovať prémiové služby, na ktoré sme hrdí, a ktoré nám pomôžu zabezpečiť, aby naši zákazníci boli nielen spokojní, ale aby sa premenili aj na nadšených ambasádorov značky.

Objavte viac